Over Mike

Mike Roseval (1966 Paramaribo, Suriname) kwam in 1992 naar Nederland. 

In Suriname deed Mike ervaring op als  jongerenwerker en functionaris bij diverse verenigingen en organisaties. Jongeren problematiek had al heel vroeg zijn interesse mede door zijn vroege ervaringen als tienerouder.

In Nederland solliciteerde hij bij een jeugdgevangenis en werd aangesteld als pedagogisch medewerker. Mede door deze functie werd hij gemotiveerd om een studie pedagogiek te gaan volgen. 

Door zijn natuurlijke presentatietalenten werd hij in deze periode ook voorlichter bij het expertisecentrum seksualiteit, hierdoor heeft hij op vele scholen voorlichting mogen verzorgen.   

Als trainer werd hij betrokken bij het ontwikkelen van een methodiek die in 2014 een goedgekeurde interventie werd. 

Naast het volgen van diverse interne cursussen besloot hij zich verder te verdiepen in seksualiteit en volgde een post HBO Bacheloropleiding.

Met opleidingen tot seksuoloog, relatiecoach, gezinstherapeut en commitment/acceptant therapeut hanteert hij vandaag de dag met  Roseval Counseling een bijzondere en effectieve werkwijze.

 

Een bredere kijk
Gediplomeerd
Jongeren problematiek
Ouderen en seksualiteit

Inzetbaarheid van Mike Roseval & Roseval Counseling:

Trainer, Therapeut, Gastdocent, Relatiecoach, Workshopleider, Ambulante begeleider, Seksuoloog.

Mocht er meer nodig zijn dan dat ik kan bieden, dan wordt er doorverwezen naar de beste plek om geholpen te worden. Alle samenwerkingsvormen blijven natuurlijk altijd vertrouwelijk in ons systeem zitten. 

Voor meer info: info@rosevalcounseling.nl

M.S. Roseval

Relatiecoach | Seksuoloog

 

FOCUS

Mike Roseval
Beleving
Laagdrempelig
Culinair ontspannen met leerlingen
Ontlading en Expressie
Corona veilig 1.5 M

Neem contact met ons op

11 + 7 =